Uzmite lek pravilno i na vreme - aplikacija Tabl@a (Tableta)

Da li ste znali da, prema pojedinim istraživanjima, blizu 65% ljudi ne uzima svoju terapiju na vreme? Jako je bitno pridržavanje propisanih uputstava i doza koje lekar prepiše. Aplikacija Tabl@a (Tableta) pomaže Vama i Vašoj porodici da terapiju uzimate na vreme.
Dinamičan život i poslovi u savremenom dobu često učine da zaboravimo da mi sami ili neko od naših najmilijih uzme svoju terapiju na vreme a često dolazi do greške prilikom uzimanja doze koju je lekar prepisao.
Tabl@a je savremena mobilna platforma koja vam omogućava da lako i jednostavno ažurirate podatke o vašim terapijama ili terapijama za članove vaše porodice, čak brine i o terapijama za vašeg kućnog ljubimca.
Pored navedenih funkcija prati i koliko je ostalo terapije i opominje kada treba da se dokupi nova količina. Putem aplikacije pronađite najbližu apoteku i SMS porukom ili pozivom proverite da li u toj apoteci ima lek koji Vam je potreban. Možete poručiti preparate slanjem sms poruke apoteci pa naknadno preuzeti iste.
Aplikacija ima za cilj, na prvom mestu, da svim korisnicima olakša život u ovo “brzo” vreme, da dodatno približi pacijente apotekama ili lekarima (Domovima Zdravlja, poliklinikama) kao i da korisnicima predstavi novitete iz farmaceutskih kuća.
Preko aplikacije se mogu prijaviti i neželjena dejstva ukoliko do njih dodje.
U aplikaciji ćete pronaći i kompletnu bazu lekova, kako za ljude, tako i životinje, sa svim uputstvima i sastavima leka. Ponosni smo na lakoću unosa leka u terapiju jednostavnim očitavanjem barkoda na kutiji preko kamere telefona.
Korišćenje aplikacije od strane starije populacije smo rešili tako što vi, kao vlasnik telefona I korisnik aplikacije, možete uneti kompletne terapije za vaše članove porodice. Kad dobijete obaveštenje da treba da popiju lek jednim klikom i njih obaveštavate SMS porukom, a da oni i ne moraju imati instaliranu aplikaciju.
Sreća i zdravlje su najvažniji u životu. Svi zaslužuju da budu zdravi i srećni. Brigom o zdravlju brinete о sebi, o vašoj sreći I sreći vaše porodice. Tabl@a je tu da vam pomogne da budete što zdraviji!
Aplikacija je objavljena 31. marta i dostupna je i za Android i iOS (iPhone) uređaje za Srbiju BESPLATNO!
Za više informacija možete se obratiti na tableta@naopa.co