MyPharmaSpace®– digitalno doba farmaceutske industrije

Digitalizacija u farmaciji

Digitalizacija u području farmacije iako je neizbežna još uvek je u začecima. Obzirom da je farmaceutska industrija konzervativna i visoko regulisana, postoji puno izazova i prepreka digitalizaciji no ona ipak nepovratno menja brojne segmente poslovanja.
Danas su pacijenti i korisnici apotekarskih usluga osnaženi velikom količinom zdravstvenih informacija dostupnih na internetu. Osim toga, pacijenti postaju spremniji proceniti različite farmaceutske proizvode, a ključna pitanja i nedoumice u sve većem procentu prebacuju na farmaceute i farmaceutske tehničare.


Začetnici komunikacijskih trendova u farmaciji

Spremni za izazove budućnosti prilikom pružanja visokokvalitetnih usluga sledimo misao kako uspevati znači koračati uvek ispred vremena. Prepoznali smo važnost transformacije i usmerili se u nova, još neistražena područja delovanja. Vodeći se podjednako analitičnošću, kreativnošću i temeljnim vrednostima, krenuli smo u kreiranje novih komunikacijskih trendova u farmaceutskoj industriji.

Kao odgovor na prepoznatu prazninu u području komunikacije i povezanosti farmaceutske zajednice dali smo svoj doprinos razvojem inovativne, digitalne B2B platforme MyPharmaSpace®

1. Šta?
Naša inovativna platforma nudi zabavan sadržaj i aktuelnosti iz područja svetske i lokalne farmaceutike. Svakodnevno našoj zajednici pružamo relevantan sadržaj koji ujedinjuje edukaciju i zabavu te omogućuje apotekarskim timovima na jednom tržištu međusobno povezivanje i razmenu iskustva.
2. Zašto?
Zato što verujemo da možemo poboljšati komunikaciju unutar naše farmaceutske zajednice pružajući centralno mesto za komunikaciju, povezivanje sa kolegama, razmenu mišljenja, komentarisanje aktuelnih tema, ali i zabavu i razonodu - sve na jednom mestu, na jednoj mobilnoj platformi.
3. Kako?
MyPharmaSpace® platforma nudi kvalitetan nezavistan sadržaj koji prati sve trendove sa farmaceutskog tržišta pruža korisnicima relevantne informacije ključne za dalji razvoj, a pri tome štedi vreme pružajući sve važne teme na jednom mestu.

Preuzmite besplatnu aplikaciju MyPharmaSpace na svoj pametni telefon i postanite deo online pharma zajednice.
App store 
Play store

SAZNAJTE VIŠE NA
www.MyPharmaSpace.com