Linija proizvoda sa nevenom

Linija proizvoda sa nevenom zasniva se na efektima organskog ekstrakta cveta nevena (nevenovo ulje) iz domaćeg uzgoja. Uljani ekstrakt nevena vlaži kožu, čini je mekom i elastičnom, ubrzava regeneraciju oštećene kože i ima antioksidantni efekat, koji je dodatno naglašen prisustvom vitamina E i beta karotena u proizvodima.

Delovanja i efikasnost nevena potvrđuje njegova duga i široka uporeba u narodnoj medicini, kao i u mnogim savremenim kozmetičkim proizvodima za negu i regeneraciju kože. Ektrakt nevena je veoma bezbedan za upotrebu, zbog čega je jedan od najčešćih sastojaka za negu kože beba.
U našoj kolekciji možete pronaći Neven krem za svakodnevnu negu lica i ruku, Neven Balsam za negu kože tela, Neven krem sa pantenolom i alojom za negu osetljive kože i Neven pomadu za negu suve. U ovoj kolekciji proizvoda sa organskim uljima nalazi se i Olive energy krem za negu svih tipova kože sa organskim maslinovim uljem i ši buterom.
Svi proizvodi su potvrđeno bezbedni za svakodnevnu upotrebu, sadrže hipoalergijske mirise, neiritabilni su za kožu i dermatološki testirani.

Dipl.farm. Aleksandra Stanivuković, specijalista kozmetologije