Inovativna digitalna platforma kompanije Salveo - MyPharmaSpace

MyPharmaSpace je jedinstvena platforma namenjena isključivo farmaceutskoj zajednici.

Kompanija Salveo prati trendove i ima misiju da bude pionir u farmaceutskoj zajednici kojoj redovno daje svoj doprinos - ovoga puta u kreiranju novog komunikacijskog kanala. Vizija Salvea je bila da stvori moderno dizajniranu, atraktivnu mobilnu aplikaciju koja je dovoljno jednostavna da je može koristiti svaki zaposleni u apoteci.
"U želji da našim kupcima pružimo nešto sasvim novo i potpuno drugačije, idući putem koji je bio pun izazova, došli smo do našeg najvećeg digitalnog projekta – MyPharmaSpace platforme i mobilne aplikacije. Rešenje je zasnovano na potrebi ljudi iz farmaceutske branše za bržim informisanjem, praćenjem trendova i boljim međusobnim povezivanjem. Svesni smo da je lansiranje MyPharmaSpace-a tek početak i da nam predstoji najvažnije – svakodnevno unapređenje, osluškivanje korisnika i zajedničko kreiranje sadržaja koji će biti koristan farmaceutima u svakodnevnom radu.“ – Jelena Goločorbin Stojadinović, direktor regije Salveo EAST.
U skladu sa opštim trendom digitalizacije, kompanija Salveo je obezbedila platformu koja u par jednostavnih koraka povezuje i zbližava sve farmaceute i farmaceutske tehničare, olakšava im komunikaciju i poboljšava protok informacija.

Preuzmite besplatnu aplikaciju MyPharmaSpace na svoj pametni telefon i postanite deo online pharma zajednice.
App store 
Play store

SAZNAJTE VIŠE NA
www.MyPharmaSpace.com