Bi MAG- pure magnesium

Bi MAG- pure magnesium


Liniju BI MAG- transdermalni magnezijum hlorid čine 100% prirodni proizvodi jedinistveni po sastavu, obliku i koncentraciji na našem tržištu i tržištu regiona.
Među velikim brojem preparata magnezijuma na tržištu, BI MAG se izdvaja svojim kvalitetom, prirodnim poreklom, visokom koncentracijom magnezijuma (590 mg / 5ml Mg Cl), kao i transdermalnom aplikacijom, što ga čini jedinstvenim među brojnim drugim preparatima.
Transdermalnom aplikacijom BI MAG magnezijuma, postiže se brz i snažan terapijski efekat, lokalno u svrhu preventive ili kurative.

BI MAG magnezijum hlorid namenjen je svima koji su izloženi fizičkim naporima, umoru, bolovima i grčevima u ekstremitetima.
BI MAG je izuzetno pogodan za brzu i kontinuiranu upotrebu kod pacijenta svih starosnih dobi, trudnica, dece, sportista i rekreativaca.
Upotrebom BI MAG magnezijuma postiže se brza apsorpcija preko kože (transdermalno), bez neželjenih dejstava,kontraindikacija i gastrointestinalnih tegoba što ga čini bezbednim za široku primenu.

10-15 prskanja uljanog rastvora = 300 mg Mg Cl, 1sup. kašičica gela=400 MgCl
1 šolja kristala ( 125 g) = 15 g elementarnog Mg, 1-2 šolje za kupke nogu, 2-4 šolje za celo telo
(rastopiti u posudi ili kadi sa temp. vode 37 -39 c) BI MAG je dostupan u obliku ulja, gela i kristala za kupke.

Jedinstveni preparat na tržištu BI MAG ACTIVE transdermalni magnezijum sa dodatkom kamfora, mentola, MSM, eteričnih ulja, aloa vere i drugih prirodnih sastojaka namenjen je aktivnim sportistima, rekreativcima, svima koji su izloženi fizičkom naporu i pacijentima nakon uganuća zglobova, povreda ekstremiteta, mišića i ligamenata.
Daje prijatan efekat hlađenja na mestu povrede.

Bi Mag preparati su na PRVOM MESTU kada su u pitanju tretmani u slovenačkim termama.

Ilicon Pharma d.o.o.
Dr Ivana Ribara 190, Novi Beograd 11070,Srbija,
+381 (0)11 2276 172,
+381 (0) 63 267 603